Best Western Hotel Slenaken

Home » Zakelijk treffen

VERGADERINGEN

Hotel Slenaken beschikt over vier zalen. Deze zalen kunt u afzonderlijk, geschakeld en alle tegelijk gebruiken. Alle zalen hebben daglicht en zijn van alle moderne gemakken voorzien. De perfecte locatie om zakelijk te treffen.

Vanaf minimaal 5 personen is het mogelijk om verschillende vergaderarrangementen te boeken. De vergaderarrangementen zijn altijd per persoon inclusief zaalhuur, gebruik van office tool box, onbeperkt koffie, thee en tafelwater, gratis wifi en audio visuele hulpmiddelen.

CONGRESSEN EN INFORMATIEBIJEENKOMSTEN

Regelmatig vinden er bij Hotel Slenaken congressen en informatiebijeenkomsten plaats. De zalen, allen met harde vloer, beschikken over alle moderne faciliteiten en audio visuele middelen die u nodig heeft. Daarnaast staat ons deskundig team voor u klaar om u te begeleiden en indien nodig te adviseren.
Referenties: Huis van de sport, WML, Gemeente Gulpen Wittem, Provincie Limburg, Politie, UWV, DSM, Delfeno, Essent etc.

OUTDOOR EVENTS

Door de mooie ligging en het indrukwekkende decor rondom het hotel, is onze locatie zeer geschikt voor de combinatie van vergaderen en ontspannen.
Of bent u van plan een heel verzorgd weekend te organiseren voor uw familie of vriendenkring? Ook dan bieden wij verschillende mogelijkheden.
Deze arrangementen bieden wij aan in samenwerking met onze partners.

Each Best Western© branded hotel is independently owned and operated

Contact

Hotel Slenaken
Heijenratherweg 4
6276 PC Slenaken

0031(0)43 - 457 3546
slenaken@bestwestern.nl
hotelslenaken.com

Print Friendly, PDF & Email

Deze site is ontworpen en gemaakt door Compres Media System Maastricht, fotografie (overwegend) © Jeroen Kaasenbrood. Copyright Hotel Slenaken.

Visit Us On Facebook