Best Western Hotel Slenaken

Compres Media System

Compres Media System is een zeer flexibel grafisch bedrijf dat sinds 2003 alle grafische uitingen verzorgt in ons hotel.

123 Marry me

Dé unieke trouwervaring van romantisch Zuid-Limburg.

Green Balance Boutique

Het sport- en bewegingscentrum in ons hotel

Darboven

Al bijna 150 jaar branden wij koffie voor de horeca, bedrijven, instellingen en de retailmarkt. Ons assortiment bevat koffie voor alle zetsystemen met de bijbehorende koffiezetapparatuur. Onze koffieconcepten voor bedrijven en instellingen bieden wij gericht aan afhankelijk van uw wensen.

ABInBev

Bier is een prachtig product. Een natuurproduct met een rijke, lange historie, dat met passie en vakmanschap wordt gebrouwen.

Coca Cola

Onze originele, iconische, heerlijke frisdrank verfrist mensen op ieder moment, overal ter wereld. Coca‑Cola werd in 1886 door de apotheker Dr. John Pemberton ontwikkeld; het maakt alledaagse momenten al 131 jaar lang bijzonder.

Solar

Staat eenvoudig bestellen bovenaan jouw verlanglijstje, of zijn flexibele leveringen alles wat je nodig hebt? Wij kunnen je helpen. Onze op maat gemaakte oplossingen zijn ontworpen om je bedrijfsprocessen te verbeteren en je efficiency te vergroten.

Hombourgeois

Genieten & ontspannen in een sfeervolle bosrijke omgeving.

De Zuid Limburgse Golf & CountryClub

Sinds de oprichting in 1956 staat deze club bekend om zijn mooie geaccidenteerde baan, sportiviteit en gastvrijheid.

Golfbaan ‘Het rijk van Margraten’Limburgse Golf & CountryClub

Op 10 minuten rijafstand van ons hotel, gelegen in het Zuid-Limburgse heuvelland. 

Internationale golf Henri-Chapelle

Golfbaan net over de grens in de belgische Voerstreek, gelegen in een schitterende omgeving. 

Imkerij Beelicious

Imkerij Beelicious is één van de meest zuidelijk gelegen imkerijen van Nederland en België. Kenmerkend voor onze imkerij zijn onze prachtige bijenstand locaties die wij her en der in het Zuid-Limburgse Heuvel- en Hervelandschap hebben liggen. Stuk voor stuk zijn ze gesitueerd in aparte drachtgebieden en vormen ze voor ons en onze bezoekers kleine ‘hemeltjes-op-aarde’.

People to people

Het doel van de Stichting ‘People to People’ is:
De kennis van koormuziek als
kunstvorm te stimuleren.

Glasblazerij Gerardo Cardinale

Midden in hartje Vaals vindt u een unicum in deze regio:
Een glasblazerij die in de wijde omstreek bekend staat en ieder jaar weer mensen uit binnen- en buitenland trekt.

Blycolin

Stralend en schoon linnen voor uw hotelkamers, restaurant of wellness. Van een stijlvolle linnencollectie tot professionele bewassing en slimme logistiek; Blycolin zoekt de beste oplossing voor ieder linnenvraagstuk.

Walraven Sax

Onze wijnen vertegenwoordigen een selectie van de beste wijnen uit elke belangrijke wijnregio in de wereld, zoals de Champagnes van Louis Roederer, de ronduit indrukwekkende Rhône-wijnen van Guigal, de top wijnen van Miquel Torres, prachtige wijnen van Marques de Riscal, de juwelen van Trimbach en de fantastische port van Fonseca.

Bakkerij Franssen

Dagelijks vinden velen de weg naar onze winkel. Hier kunnen ze een keuze maken uit vele soorten brood, gebak, vlaaien en andere producten. Ons motto is dan ook dat kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop moeten staan.

Sciditego

Sciditego Techniek is een professioneel en dynamisch bedrijf dat klantgericht te werk gaat. Samen met onze partners staan we altijd voor u klaar om u van een perfecte service te voorzien.

Each Best Western© branded hotel is independently owned and operated

UNIFORME VOORWAARDEN HORECA (UVH) 

 

Contact

Hotel Slenaken
Heijenratherweg 4
6276 PC Slenaken

0031(0)43 - 457 3546
info@hotelslenaken.com
hotelslenaken.com
KVK: 68764006
VAT: NL 8575.81387.B01

 

Print Friendly, PDF & Email

Deze site is ontworpen en gemaakt door Compres Media System Maastricht, fotografie (overwegend) © Jeroen Kaasenbrood. Copyright Hotel Slenaken.