Best Western Hotel Slenaken

Home » In de omgeving » Shoppen

MAASTRICHT

Op 18 km afstand ligt de bourgondische stad Maastricht. Ideaal om te shoppen in één van de unieke straatjes met kleine winkeltjes en speciaal zaken. Zoals de Stokstraat en de Rechtstraat met vele bijzondere boetiekjes. Ook het fraaie winkelcentrum; Mosae Forum met daaronder een ruime parkeergarage, is een bezoek waard. Na het winkelen kan men gezellig lunchen, borrelen of eten in een van de vele gezellige restaurants, koffiehuizen en terrasjes.

 

MAASTRICHT

Op 18 km afstand ligt de bourgondische stad Maastricht. Ideaal om te shoppen in één van de unieke straatjes met kleine winkeltjes en speciaal zaken, zoals de Stokstraat en de Rechtstraat met vele bijzondere boetiekjes. Ook het fraaie winkelcentrum; Mosae Forum met daaronder een ruime parkeergarage, is een bezoek waard. Na het winkelen kan men gezellig lunchen, borrelen of eten in een van de vele gezellige restaurants, koffiehuizen en terrasjes.

 

AKEN

Op nog geen 20 km afstand ligt de Duitse stad Aken waar naast een uitgebreid aanbod aan historische bezienswaardigheden en cultuur, een groot aantal winkels te vinden zijn. Naast talrijke filialen van bekende kleding-, schoenen- en cosmeticazaken zijn in Aken ook veel kleine boetiekjes en speciaalzaken te vinden. De belangrijkste winkelstraten vindt men rond de dom, het stadhuis en de Elisenbrunnen. Uiteraard liggen in de Akense binnenstad ook talrijke bakkerijen waar men de bekendste specialiteit uit Aken kan kopen: de printen. 

 

LUIK

Luik ligt op ongeveer 35 km afstand en is zeker een bezoek waard. Er zijn tal van leuke winkels te vinden, o.a. in de wijk ‘La Cárre’ en in winkelcentrum Galeries St. Lambert. Naast de typische lokale winkeltjes zijn er tevens vestigingen van de grote merken. Het andere grote winkelcentrum van Luik, Médiacité, bevindt zich aan de andere zijde van de Maas in de buurt van het RTBF gebouw. In dit winkelcentrum zijn meer dan honderdtwintig verschillende winkels te vinden. Elke zondagmorgen staat er aan de oevers van de Maas een vijf kilometer lange markt genaamd ‘La Batte’. Deze markt is één van de grote publiekstrekkers van de stad Luik en is te vinden op de Quai de Maestricht.

 

LUIK

Luik ligt op ongeveer 35 km afstand en is zeker een bezoek waard. Er zijn tal van leuke winkels te vinden, o.a. in de wijk ‘La Cárre’ en in winkelcentrum Galeries St. Lambert. Naast de leuke lokale winkeltjes zijn er tevens vestigingen van de grote merken. Het andere grote winkelcentrum van Luik, Médiacité, bevindt zich aan de andere zijde van de Maas in de buurt van het RTBF gebouw. In dit winkelcentrum zijn meer dan honderdtwintig verschillende winkels te vinden. Elke zondagmorgen staat er aan de oevers van de Maas een vijf kilometer lange markt genaamd ‘La Batte’. Deze markt is één van de grote publiekstrekkers van de stad Luik en is te vinden op de Quai de Maestricht.

 

Each Best Western© branded hotel is independently owned and operated

UNIFORME VOORWAARDEN HORECA (UVH) 

 

Contact

Hotel Slenaken
Heijenratherweg 4
6276 PC Slenaken

0031(0)43 - 457 3546
info@hotelslenaken.com
hotelslenaken.com
KVK: 68764006
VAT: NL 8575.81387.B01

 

Print Friendly, PDF & Email

Deze site is ontworpen en gemaakt door Compres Media System Maastricht, fotografie (overwegend) © Jeroen Kaasenbrood. Copyright Hotel Slenaken.