Home » Gratis parkeren

NL   FR

GRATIS PARKEREN

Hotel Slenaken beschikt over twee riante parkeerplaatsen. U kunt hier gratis parkeren als bezoeker van Hotel Slenaken.

De linker parkeerplaats (Maryplein) beschikt over 75 parkeerplaatsen voor auto’s, waaronder twee gereserveerde plaatsen voor mindervaliden, deze zijn gesitueerd dicht bij de ingang.

De rechter parkeerplaats is bedoeld voor het parkeren van bussen en touring cars. Hier kunnen met gemak vijf bussen parkeren. Bij grotere evenementen wordt deze ook gebruikt voor het parkeren van auto’s. De maximale capaciteit is dan 75 auto’s.

Ook voor uw motor hebben wij een veilige parkeerplaats ter beschikking. In verband met de veiligheid vertellen wij u graag bij aankomst waar u deze parkeerplaatsen kunt vinden.

Voor fietsen beschikt het hotel over een afgesloten overdekte fietsenstalling. Deze is tevens voorzien van een werkplaats en diverse electro-aansluitingen om ook uw e-bike op te kunnen laden.

Deze site is ontworpen en gemaakt door Compres Media System Maastricht, fotografie (overwegend) © Jeroen Kaasenbrood. Copyright Hotel Slenaken.


Visit Us On Facebook
PGlmcmFtZSBoZWlnaHQ9JzM2MCcgd2lkdGg9JzI2OCcgZnJhbWVib3JkZXI9JzAnIHNyYz0iaHR0cDovL3d3dy5iZXN0d2VzdGVybi5ubC9ob3RlbF9ib29raW5nX2JveC5waHA/aWRob3RlbD05MjY3NiZsYW5nPW5sJnNvYj0gQTE1NDgmY29sb3I9ZmZmZmZmIj48L2lmcmFtZT4=