Home » Activiteiten » Gamestate

NL   FR

Gamestate Kerkrade
Roda JC ring 2D
6466 NH Kerkrade

045-542 06 76
info@gamestate.nl
http://www.gamestate.nl/

Gamestate Kerkrade – Winners only

Gamestate is een game center, waar jong en oud zich kan amuseren. Het fenomeen van speelautomaten binnen Gamestate is overgewaaid uit Amerika, waar het play en win concept inmiddels een groot succes is.

Gamestate streeft ernaar een experience te bieden dat zich richt op ‘Family Entertainment’ voor alle doelgroepen en leeftijden. Door het nauwlettend volgen van trends en ontwikkelingen in de markt op het gebied van video– en ticketgames, kunnen wij onze gasten een zo optimaal mogelijk aanbod presenteren voor oneindig veel plezier!

Bij Gamestate kan iedereen zich amuseren en genieten van de nieuwste games. Op een locatie van ruim 500m2, gevuld met meer dan 75 innovatieve speelautomaten, is Gamestate Kerkrade de modernste in zijn soort.

Game on bij Gamestate. In het nieuwe Rotterdamse game center staan ruim 100 games te wachten om door jou gespeeld te worden. Speel tientallen life-size games zoals candy crush, flappy birds, airhockey, pinball of simulatoren.

Voor groot en klein zijn er prachtige prijzen te winnen door middel van het verzamelen van tickets. Deze tickets ontvangt men aan de hand van zijn of haar score na afloop van een game.

Gamestate staat garant voor heel veel fun én … spetterende prijzen!

Deze site is ontworpen en gemaakt door Compres Media System Maastricht, fotografie (overwegend) © Jeroen Kaasenbrood. Copyright Hotel Slenaken.


Visit Us On Facebook
PGlmcmFtZSBoZWlnaHQ9JzM2MCcgd2lkdGg9JzI2OCcgZnJhbWVib3JkZXI9JzAnIHNyYz0iaHR0cDovL3d3dy5iZXN0d2VzdGVybi5ubC9ob3RlbF9ib29raW5nX2JveC5waHA/aWRob3RlbD05MjY3NiZsYW5nPW5sJnNvYj0gQTE1NDgmY29sb3I9ZmZmZmZmIj48L2lmcmFtZT4=